Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry In english På svenska
Suomen yliopistot UNIFI ry
SIVISTYS - LUOVUUS - VAIKUTTAVUUS

Yliopistojen yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja kansallisen tutkimuksen arviointi -seminaari Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkoston (TUHA) kanssa 21.4.2016

Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto (TUHA) ja UNIFI järjestävät 21.4.2016 klo 9.30–16.00 Minervatorilla (Siltavuorenpenger 5A, Helsinki) seminaarin, jonka pääaiheena on tutkimuksen yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja kansallinen tutkimuksen arviointi. Tavoitteena on avata keskustelu siitä, miten ja millaista yhteistyötä sekä yliopistot keskenään että yliopistot Suomen Akatemian kanssa voisivat tehdä tutkimuksen arviointien toteuttamisessa.

Aamupäivän kaikille yhteisen ohjelman pääesiintyjänä on Dr Gemma Derrick (Lancaster University), joka puhuu yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioimisesta osana Ison-Britannian REF2014 prosessia. Lisäksi tilaisuudessa puhuvat Anssi Malkki Suomen Akatemiasta ja Helsingin yliopiston vararehtori Keijo Hämäläinen. Iltapäiväksi jakaudutaan kahteen ohjelmalinjaan: Kansallinen tutkimuksen arviointi ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja Tutkimuksen alueen yhteiset sähköiset palvelut ja niiden kehittäminen. 

Lisätietoja, tarkempi aikataulu ja seminaariin ilmoittautumienn TUHAn sivuilla.

Jaa artikkeli

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 
Erikoistumiskoulutus
Ota meihin yhteyttä!
Perustietoa yliopistoista