Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry In english På svenska
Suomen yliopistot UNIFI ry
SIVISTYS - LUOVUUS - VAIKUTTAVUUS

Suomen yliopistot UNIFI ry hakee vaikuttavaa viestinnän asiantuntijaa

Suomen yliopistot UNIFI ry hakee vaikuttavaa

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen
(1.1.2018 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2018).

Viestinnän asiantuntijana suunnittelet ja tuet UNIFIn sisäistä ja ulkoista viestintää. Osaamisellasi vahvistat erityisesti vaikuttajaviestintäämme, jota kehität yhdessä kanssamme samalla muuhun toimintaamme osallistuen.

Haemme asiantuntijaa, joka tuntee yliopistojen toimintaa ja joka on kotonaan korkeakoulupolitiikan kentällä ja yhteiskunnallisissa keskusteluissa. Arvostamme kykyäsi solmia kontakteja sekä toimia tavoitteellisesti yhteistyöverkostoissa ja sidosryhmien kanssa. Olet vaikuttava viestijä ja ymmärrät viestinnän merkityksen osana vaikuttamistehtäväämme. Sinulla on rikas tiedottamisen ja monikanavaisen viestinnän työkalupakki sekä taitoa (ja rohkeutta!) ilmaista itseäsi molempien ilmaisuvoimaisten kotimaisten kieltemme lisäksi englannin kielellä. Aloitteellinen ja itsenäinen työote auttavat sinua saavuttamaan työllesi yhdessä asettamamme tavoitteet. Oman alasi asiantuntijanakin olet joustava tiimipelaaja, jolla on tarvittavaa pelisilmää toimia osana pientä, yhdessä puurtavaa työyhteisöämme. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Haluatko työskennellä yliopistojen ja tieteen ja sitä kautta koko yhteiskuntamme hyväksi? Tarjoamme näköalapaikan korkeakoulutukseen ja tieteeseen sekä monipuolisen ja sopivan haastavan tehtävän, jota voimme räätälöidä yhdessä aiemman kokemuksesi pohjalta. Tehtävä on määräaikainen, alkaen sopimuksen mukaan tammikuussa 2018 jatkuen 31.12.2018 asti. Tehtävän bruttopalkka on tehtävään palkattavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan noin 3 200 – 3 400 euroa kuukaudessa.

Lähetä hakemuksesi, jonka liitteenä on ansioluettelo, viimeistään torstaina 7.12.2017 osoitteeseen unifi@unifi.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Leena Wahlfors (puh. 050 522 9421; leena.wahlfors@unifi.fi) torstaina 30.11.2017 klo 10-12 ja perjantaina 1.12.2017 klo 14-16.

Suomen yliopistot UNIFI ry toimii yliopistojen yhteistyön edellytysten hyväksi. UNIFIn jäseniä ovat kaikki Suomen 15 yliopistoa, ja sen tavoitteena on vahvistaa yliopistojen toimintaedellytyksiä ja asemaa sekä koulutuksen ja tutkimuksen vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

UNIFI jatkaa vuonna 1969 perustetun Suomen yliopistojen rehtorien neuvoston työtä yliopistojen hyväksi.

Jaa artikkeli

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 
Erikoistumiskoulutus
Ota meihin yhteyttä!
Perustietoa yliopistoista