Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry In english På svenska
Suomen yliopistot UNIFI ry
SIVISTYS - LUOVUUS - VAIKUTTAVUUS

UNIFI hakee asiantuntijaa erikoistumiskoulutuksen koordinaatiohankkeeseen

Haemme sihteeristöömme

ASIANTUNTIJAA

erikoistumiskoulutuksen koordinaatiohankkeeseen (http://www.unifi.fi/uutiset/unifi-kaynnistaa-yliopistojen-erikoistumiskoulutuksen-koordinaatiohankkeen/) ajalle 1.2.2015 – 31.12.2016 tai sopimuksen mukaan.

Erikoistumiskoulutuksen koordinaatiohanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama.

Asiantuntijan tehtävänä on

– tukea yliopistoja ja niiden muodostamia konsortioita erikoistumiskoulutusten yhteisessä valmistelussa ja niistä sopimisessa,

– suunnitella pysyvä ja yhtenäinen sopimusmalli ja toimintakäytännöt erikoistumiskoulutusten koordinoinnille hankkeen päättymisen jälkeen,

– tukea yli korkeakoulusektoreiden tarvittavien erikoistumiskoulutusten suunnittelua ja toteuttamista,

– tukea vuorovaikutusta korkeakoulu- ja työelämätoimijoiden välillä,

– edistää uuden koulutuskonseptin tunnettuutta tiedottamisen ja neuvonnan avulla sekä

– tuottaa tarvittaessa eri alojen koulutustarpeita ennakoivaa tietopohjaa konsortioiden tueksi.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää ja monipuolista yliopistolaitoksen tuntemusta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Hakijalta toivotaan perehtyneisyyttä erikoistumiskoulutukseen, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa, monipuolisia tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja organisointikykyä.

Lisätietoja antaa 14. – 16.1.2015 toiminnanjohtaja Leena Treuthardt, puhelin 050 522 9421.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan UNIFI:lle ja toimitetaan osoitteeseen Suomen yliopistot UNIFI ry, Pohjoinen Makasiinikatu 7 A 2, 00130 Helsinki tai sähköpostitse unifi@unifi.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 21.1.2015.

Suomen yliopistot UNIFI ry on yliopistojen yhteistyöelin, joka toimii yliopistojen yhteistyön edellytysten hyväksi. UNIFI tuo esiin yliopistojen yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspoliittisissa kysymyksissä sekä pyrkii vahvistamaan yliopistojen roolia yhteiskuntakeskustelun tärkeänä osapuolena. Lisää tietoa yhdistyksen toiminnasta löytyy osoitteesta www.unifi.fi.

Jaa artikkeli

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 
Erikoistumiskoulutus
Ota meihin yhteyttä!
Perustietoa yliopistoista